banner



Αποτελεσματα Κιναλ : Τα Θεοφάνια στη Παιονία | Κιλκίς24 / Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας.

Στη δημοσιότητα έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα από την εκλογική αναμέτρηση στο κιναλ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, με την καταμέτρηση . Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Οι εκλογές του κιναλ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, κυριακή (05.12.2021), με ρεκόρ προσέλευσης στις κάλπες, που έκλεισαν μία ώρα αργότερα, . Thetoc team published 05 δεκ.

Οι πολίτες, έδειξαν κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να συμμετέχουν σε αυτή . Προβάδισμα Λοβέρδου στο ΚΙΝÎ'Λ και επιστροφή του ΠÎ'ΣΟΚ - I
Προβάδισμα Λοβέρδου στο ΚΙΝÎ'Λ και επιστροφή του ΠÎ'ΣΟΚ - I from ilovevouliagmeni.gr
Στη δημοσιότητα έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα από την εκλογική αναμέτρηση στο κιναλ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, με την καταμέτρηση . Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Οι εκλογές του κιναλ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, κυριακή (05.12.2021), με ρεκόρ προσέλευσης στις κάλπες, που έκλεισαν μία ώρα αργότερα, . Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων. Οι εκλογές στο κιναλ είχαν πολλές εκπλήξεις αλλά και πολλές ανατροπές. Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Στον σοχό θεσσαλονίκης προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 82 ψήφους, ακολουθούν λοβέρδος με 26 και παπανδρέου με 22 ψήφους.

Με εντυπωσιακή προσέλευση των πολιτών που εκτιμάται πως ξεπέρασαν τους 270.000 σύμφωνα με πηγές της χαριλάου τρικούπη καταρρίπτοντας το .

Με εντυπωσιακή προσέλευση των πολιτών που εκτιμάται πως ξεπέρασαν τους 270.000 σύμφωνα με πηγές της χαριλάου τρικούπη καταρρίπτοντας το . Στον σοχό θεσσαλονίκης προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 82 ψήφους, ακολουθούν λοβέρδος με 26 και παπανδρέου με 22 ψήφους. Thetoc team published 05 δεκ. Οι εκλογές στο κιναλ είχαν πολλές εκπλήξεις αλλά και πολλές ανατροπές. Οι πολίτες, έδειξαν κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να συμμετέχουν σε αυτή . Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Οι εκλογές του κιναλ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, κυριακή (05.12.2021), με ρεκόρ προσέλευσης στις κάλπες, που έκλεισαν μία ώρα αργότερα, . Στη δημοσιότητα έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα από την εκλογική αναμέτρηση στο κιναλ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, με την καταμέτρηση . Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων.

Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Με εντυπωσιακή προσέλευση των πολιτών που εκτιμάται πως ξεπέρασαν τους 270.000 σύμφωνα με πηγές της χαριλάου τρικούπη καταρρίπτοντας το . Οι πολίτες, έδειξαν κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να συμμετέχουν σε αυτή .

Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Î'ποτελέσματα εκλογών 2019 - Μπακογιάννη: Νικητής είναι ο
Î'ποτελέσματα εκλογών 2019 - Μπακογιάννη: Νικητής είναι ο from cdn.cnngreece.gr
Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Thetoc team published 05 δεκ. Οι εκλογές στο κιναλ είχαν πολλές εκπλήξεις αλλά και πολλές ανατροπές. Με εντυπωσιακή προσέλευση των πολιτών που εκτιμάται πως ξεπέρασαν τους 270.000 σύμφωνα με πηγές της χαριλάου τρικούπη καταρρίπτοντας το . Στη δημοσιότητα έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα από την εκλογική αναμέτρηση στο κιναλ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, με την καταμέτρηση . Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Οι εκλογές του κιναλ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, κυριακή (05.12.2021), με ρεκόρ προσέλευσης στις κάλπες, που έκλεισαν μία ώρα αργότερα, . Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας.

Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας.

Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Οι εκλογές στο κιναλ είχαν πολλές εκπλήξεις αλλά και πολλές ανατροπές. Στη δημοσιότητα έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα από την εκλογική αναμέτρηση στο κιναλ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, με την καταμέτρηση . Στον σοχό θεσσαλονίκης προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 82 ψήφους, ακολουθούν λοβέρδος με 26 και παπανδρέου με 22 ψήφους. Με εντυπωσιακή προσέλευση των πολιτών που εκτιμάται πως ξεπέρασαν τους 270.000 σύμφωνα με πηγές της χαριλάου τρικούπη καταρρίπτοντας το . Οι εκλογές του κιναλ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, κυριακή (05.12.2021), με ρεκόρ προσέλευσης στις κάλπες, που έκλεισαν μία ώρα αργότερα, . Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων. Οι πολίτες, έδειξαν κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να συμμετέχουν σε αυτή . Thetoc team published 05 δεκ.

Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Thetoc team published 05 δεκ. Οι εκλογές του κιναλ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, κυριακή (05.12.2021), με ρεκόρ προσέλευσης στις κάλπες, που έκλεισαν μία ώρα αργότερα, . Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Στον σοχό θεσσαλονίκης προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 82 ψήφους, ακολουθούν λοβέρδος με 26 και παπανδρέου με 22 ψήφους.

Οι εκλογές στο κιναλ είχαν πολλές εκπλήξεις αλλά και πολλές ανατροπές. Προβάδισμα Λοβέρδου στο ΚΙΝÎ'Λ και επιστροφή του ΠÎ'ΣΟΚ - I
Προβάδισμα Λοβέρδου στο ΚΙΝÎ'Λ και επιστροφή του ΠÎ'ΣΟΚ - I from ilovevouliagmeni.gr
Στη δημοσιότητα έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα από την εκλογική αναμέτρηση στο κιναλ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, με την καταμέτρηση . Οι εκλογές του κιναλ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, κυριακή (05.12.2021), με ρεκόρ προσέλευσης στις κάλπες, που έκλεισαν μία ώρα αργότερα, . Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων. Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Thetoc team published 05 δεκ. Στον σοχό θεσσαλονίκης προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 82 ψήφους, ακολουθούν λοβέρδος με 26 και παπανδρέου με 22 ψήφους. Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Οι πολίτες, έδειξαν κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να συμμετέχουν σε αυτή .

Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας.

Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Οι εκλογές του κιναλ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, κυριακή (05.12.2021), με ρεκόρ προσέλευσης στις κάλπες, που έκλεισαν μία ώρα αργότερα, . Στον σοχό θεσσαλονίκης προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 82 ψήφους, ακολουθούν λοβέρδος με 26 και παπανδρέου με 22 ψήφους. Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Οι εκλογές στο κιναλ είχαν πολλές εκπλήξεις αλλά και πολλές ανατροπές. Στη δημοσιότητα έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα από την εκλογική αναμέτρηση στο κιναλ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, με την καταμέτρηση . Οι πολίτες, έδειξαν κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να συμμετέχουν σε αυτή . Με εντυπωσιακή προσέλευση των πολιτών που εκτιμάται πως ξεπέρασαν τους 270.000 σύμφωνα με πηγές της χαριλάου τρικούπη καταρρίπτοντας το . Thetoc team published 05 δεκ. Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων.

Αποτελεσματα Κιναλ : Τα Θεοφάνια στη Παιονία | Κιλκίς24 / Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας.. Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Οι εκλογές του κιναλ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, κυριακή (05.12.2021), με ρεκόρ προσέλευσης στις κάλπες, που έκλεισαν μία ώρα αργότερα, . Στον σοχό θεσσαλονίκης προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 82 ψήφους, ακολουθούν λοβέρδος με 26 και παπανδρέου με 22 ψήφους.

0 Response to "Αποτελεσματα Κιναλ : Τα Θεοφάνια στη Παιονία | Κιλκίς24 / Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel